Satisfyer Pro + G-Spot Rabbit Vibrator: Ervaringen

De Satisfyer Pro + G-Spot Rabbit Vibrator.
Alweer een nieuwe Satisfyer op de markt? JA ZEKER en wat voor een! Wij hebben hem voor je getest en god wat een heerlijke test was dit. Ook weten waarom dit een must have is voor al die eenzame nachten, stille ochtenden en elk mogelijk moment daar tussenin?

Wat is een Satisfyer

Voor wie het nog niet weet. Een satisfyer is een next gen vibrator die door middel van luchtdruk golven oa. je clitoris stimuleert. Door deze manier van stimulatie zijn ze uitzonderlijk effectief, zo is het niet ongewoon voor dames om binnen één minuut al tot een hoogtepunt te komen! Voelt dat dan niet gehaast? Nee absoluut niet zeker niet aangezien hij zijn werk een 2de, 3de of zelfs 4de keer ook prima doet.

Mijn eerste Satisfyer is ondertussen alweer een tijdje geleden. De eerste versie hiervan kwam in 2016 al uit, en nadat hij zijn waarde had bewezen bij anderen besloot ik er ook eentje te kopen. Hoewel de vele reviews gemakkelijk tot comedy boekenbundel kunnen worden omgetoverd wilde ik het toch zelf ervaren. En toen ik dat deed…. Veranderden mijn leven voorgoed. Ik gooide mijn oude vertrouwde magic wand bij het oud vuil, belde al mijn afspraken af, en overwoog zelfs om mijn baan voorgoed op te zeggen. Zodat ik hele dagen heerlijk kon genieten, en dit keer op keer op keer!

De Satisfyer Pro + G-spot Rabbit Vibrator

En nu de nieuwste uitgave de Satisfyer Pro + G-Spot Rabbit vibrator. Hoewel ik vele geweldige momenten heb meegemaakt met de klassieke Satisfyer, kon ik deze niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Waarom niet? vraag je je misschien af, simpel. Waar de eerste generatie uitsluitend bedoeld was voor op de clitoris (en in mijn geval ook mijn tepels) miste ik het gevoel van penetratie en interne stimulatie soms toch wel.

Gelukkig is daar bij deze nieuwere variant aan gedacht. Mijn nieuwe Satisfyer doet alles wat de oude ook deed en meer! Deze Satisfyer verwent niet alleen je clitoris op de zelfde manier als voorheen, maar vibreert tegelijkertijd ook op je G-spot waardoor je orgasme nog intenser wordt!

Mijn eerste ervaring

Nadat ik de Satisfyer Pro + G-Spot Rabbit Vibrator Besteld had vertelde ik het enthousiast aan mijn vriend. Na enige geruststellende worden van mij, dat ik hem echt niet ga vervangen etc etc. was het wachten geblazen.

Toen mijn Postnl app 2 dagen later aangaf dat er een pakje binnen zou komen heb ik snel alles voorbereid. Bed opgemaakt, handdoekje bij de hand, flesje water op het nachtkastje, en toen snel douchen om mij op te frissen en te scheren (je wilt tenslotte een goede eerste indruk maken hihi).

Einde van de ochtend was het dan zover, de bezorger belde aan overhandigde mij een discreet doosje en na hem bedankt te hebben smeet ik de deur dicht en rende ik naar boven. Mijn vriend was al lang en breed naar z’n werk dus die zou mij niet storen, telefoon op stil lichten gedimd en daar ging ik.

Ik warmde mezelf een beetje op met mijn vingers tot ik nat begon te worden en toen was het zover. Ik heb de tijd niet bijgehouden maar ik gok dat mijn eerste orgasme na maximaal 30 seconden al kwam. Na even te hebben nagenoten ben ik gelijk voor een tweede keer gegaan. Eerst ontzag ik mijn clit nog even en gebruikte ik voornamelijk de G-spot stimulatie, maar al snel gaf ik over aan de verleiding en begon mijn 2de sessie, niet lang daarna gevolgd door een 3de.

Resultaat: doodop van alle inspanning, uitgedroogd, handdoekje doorweekt, 4 gemiste appjes en behoefte aan een koude douche. Met knikkende knieën strompelde ik naar de badkamer. En na wat wel een eeuwigheid onder het koude water leek, keerde ik weer langzaamaan terug naar de realiteit.

Kortom als je jezelf wel eens wilt verwennen dan is er geen betere manier dan dit.

  • G-spot en clitorisstimulatie
  • Luchtdruk en vibraties
  • 2 motors
  • 11 luchtdrukstanden
  • 10 vibratiestanden
  • Waterproof
  • Body-safe silicone
  • Oplaadbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *