Online cursus relatietherapie

Groeien jij en je partner uit elkaar. Hebben jullie terugkerende problemen of is de liefde gewoon even wat minder, of zelfs helemaal weg? Kortom kan jouw relatie wel een boost gebruiken, een steuntje in de rug. Daar is niets raars aan en het is niets om je voor te schamen. Toch is relatie therapie voor veel mensen een te grote stap. Geen zorgen wij helpen jullie met de online cursus relatietherapie!

Online cursus relatietherapie

Online relatietherapie wat is dat? klik op de video voor een introductie.

Kort gezegd is deze cursus geschikt voor iedereen die aan z’n relatie wilt werken in samenwerking met de partner. De cursus is uitermate geschikt voor iedereen die verbetering wilt. Of je nu kleine scheurtjes in je relatie hebt, of er al grote breuken zijn. Het maakt niet uit. Zelfs als je elkaar nog maar net kent en er helemaal geen problemen zijn kan deze cursus je relatie een boost geven.

Waarom geen gewone relatietherapie

Goeie vraag, waarom een cursus doen en niet gewoon naar een relatietherapeut.

 1. Allereerst blijkt uit onderzoek dat de stap maken om naar relatietherapie te gaan voor veel mensen te groot is. Hierdoor blijven mensen veel te lang lopen met onprettige en soms zelfs vernietigende gevoelens, met als gevolg dat de relatie stuk loopt.

  Door een online cursus te volgen is die stap een stuk kleiner. Je hoeft tenslotte niet aan een vreemde je levensverhaal te vertellen en in het bijzin van een therapeut je hart te luchten. Hierdoor is online relatietherapie ideaal, dit maakt de stap namelijk een stuk kleiner, en veel makkelijker te nemen.
 2. De kosten. Relatietherapie is duur, erg duur. Een sessie van 60 minuten kost je zomaar €140! en Hoewel er verzekeringen zijn die dit (deels) vergoeden, zal het je ongetwijfeld toch een flinke berg geld gaan kosten. Nu beweren wij niet dat je relatie dit niet waard is, Maar het is onnodig om er zoveel aan uit te geven. Onze cursus kost je slechts €149.- voor het gehele programma. Zo houd je geld over om samen leuke dingen te doen.

 3. De tijd. Wederom zeggen we niet dat je relatie de tijdsinvestering niet waard is, maar het gemak van online valt niet te ontkennen. Dit werkt mee aan de laagdrempeligheid van het programma. Geen afspraken ergens op een duur kantoor. Niet de stad in en geen parkeerplek kunnen vinden. Wel kunnen parkeren maar tientje per uur aan parkeerkosten betalen.

  Gewoon thuis aan tafel of op de bank. In het comfort en de veiligheid van je eigen woning, en het mooiste precies wanneer het jullie uitkomt. Geen vrij regelen op je werk, of oppas voor de kinderen nodig omdat je vast zit aan kantoor uren. En als het echt goed gaat kun je na therapie gelijk samen naar bed☺

Waaruit bestaat de online cursus relatietherapie

 • 8 Modules met video’s, informatie, praktische oefeningen en handvatten. Te volgen op computer, tablet of telefoon en met een handige app
 • Stel inhoudelijke vragen aan deskundige relatietherapeuten die nog dagelijks cliënten helpen in de praktijk
 • Word lid van de Hoofdpersoon community, ontmoet gelijkgestemden, lucht je hart, leer van elkaar en vindt steun
 • een jaar lang toegang tot het portaal. kijk de video’s nog eens terug of las een pauze wanneer het even niet uitkomt.
Geld terug garantie
Geld terug garantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *