Een kus bij de koffieautomaat deel 2

Een kus bij de koffieautomaat. Zo begon dit allemaal eerder deze week. Richard mijn baas verraste me toen ik koffie pakte. Hij kuste mij, en ik liet het toe. Of beter gezegd ik kuste terug. Sindsdien is er niets meer gebeurd, maar het blijft maar door m’n hoofd spoken. Wat betekent dit voor mijn baan en mijn relatie. Wat als het uitkomt! Sta ik dan straks bekend als die griet van accounting die het met de baas doet?

Lees hier deel 1

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Het is half 5 donderdagmiddag, 3 dagen nadat Richard zijn warme lippen op de mijne drukte in een gestolen moment. Een moment waarvan ik nooit zal begrijpen waarom hij het koos. Ik was te laat op werk gekomen en door m’n “toch niet zo heel erg waterproof make-up’ zag ik er niet uit.

Sinds dat ene moment ben ik Richard niet meer alleen tegengekomen. Elke keer ben of ik of hij wel vergezeld door één of meerdere collega’s, dus meer dan een zakelijke goedemorgen is er niet meer geweest. Daar komt bij. Wil ik wel meer dan een goedemorgen? Eerlijk is eerlijk die zoen was geweldig, en Richard is ongelooflijk aantrekkelijk. Maar ik heb wel een relatie, een goede zelfs.

Met Michel ben ik al 4 jaar samen, en we zijn gelukkig samen. We doen genoeg leuke dingen, gaan regelmatig op date, elke jaar 2 keer op vakantie. We hebben een fijn huisje en maken zelden ruzie. Nu ik het voor mijzelf op een rijtje zet klinkt het eigenlijk wel een beetje burgerlijk. Zou dat dan de reden zijn waarom ik maar aan Richard blijf denken? Zou het vooral de spanning zijn waar ik naar verlang. Als dat zou ik kan ik misschien beter gaan skydiven. Dan loopt m’n relatie in ieder geval geen gevaar.

Kom je Liza! Abrupt wordt ik uit mijn gedachtegang gehaald. Kom je, klinkt het nogmaals. Sara staat aan m’n bureau, ik kijk op de klok en realiseer mij dat ik het laatste half uur heb zitten dagdromen. Het is ondertussen 5uur, en als ik enigszins zonder files naar huis wil kan ik maar beter opschieten.

Snel sluit ik mij computer af, werp wat documenten in de bureau la voor morgen en pak m’n tas. Terwijl ik met Sara naar de lift loop controleer ik m’n tas en besef dat ik mijn sleutels niet kan vinden. Loop maar door, ik zie je morgen wel zeg ik terwijl ik mij omdraai en weer terug wandel naar mij werkplek.

Na een korte speurtocht door mijn zelf gecreëerde chaos op zowel mijn bureau als in mijn tas. Vind ik mijn sleutels onder die stapel papieren die ik eerder zo achteloos in de la had geschoven. Nu ik eindelijk kan gaan haast ik mij naar de lift toe.

Terwijl ik wacht tot de lift boven is staar ik uit het raam. De mensenmassa beneden doet me denken aan een mierenhoop. De krioelende donkere gedaantes die zich snel richting de metrostations lopen of zich haasten over de parkeerplaatsen. In de verte klinken sirenes. Geen ongewoon geluid voor de stad maar toch kopt er iets niet aan, Het zijn er teveel. Terwijl ik probeer te bedenken wat er aan de hand kan zijn, hoor ik de liftdeuren achter mijn opengaan.

Liza! Daar ben je.

Ik verstijf even, die stem herken ik uit duizenden, het is Richard. Langzaam draai ik mij om, “Hey” zeg ik met een zachte stem. Richard lacht naar me. Ik zag Sara wegrijden en jou auto nog staan, zegt hij terwijl de liftdeuren openhoudt. Dacht dat je misschien de tijd niet in de gaten had, kom je?

Keep it together, denk ik terwijl ik naar de lift loop. Richard zet een stap naar achteren en leunt nonchalant tegen de spiegelwand aan. Ik druk op de 1 en draai me met mijn gezicht richting de deuren. De deuren gaan langzaam dicht en ik hoor Richard bewegen.

Mijn hartslag schiet omhoog, ik begin te transpireren terwijl ik Richard z’n handen op m’n heupen voel. Seconden voelen aan als minuten. terwijl ik mij omdraai trekt Richard mij dichter naar zich toe. Sensueel strijkt hij met zijn hand over mijn wang, z’n vingers vinden een weg naar boven en strijken door mijn haren. Heel mijn lijf schreeuwt van verlangen. Nog voordat hij de kans krijgt, druk ik mijn mond stevig op de zijne. Mijn tong verstrengeld zich met die van hem, en ik druk mij lijf dichter tegen Richard aan.

Zijn krachtige handen strelen zacht over de fijne stof van m’n pantalon en knijpen zachtjes in m’n billen. Mijn hard geworden tepels schuren tegen de binnenkant van mijn kanten bh. Mijn hoofd en lijf vervullen zich met dierlijke verlangens, En ik wil dat Richard ze vervult.

Ping! klinkt het hard door de lift. Ons moment is weer voorbij, de begane grond is bereikt en de liftdeuren gaan langzaam open. snel strijk ik met mijn handen mijn outfit weer netjes, terwijl de realiteit weer mijn hoofd binnendringt. Richard kijkt zoals ik mij voel. Verward, gelukzalig, verlangend, opgewonden en nog veel meer. Samen stappen we de lift uit en lopen ietwat ongemakkelijk richting de parkeerplaats.

Vanwege zijn functie heeft Richard een eigen parkeerplaats vlak bij de ingang. Een waardig afscheid zit er helaas niet in. Hier in de buitenlucht zou iedereen ons kunnen zien, vooral de receptioniste die toch al niet vies is van een sappige roddel. Op de gebruikelijke zakelijke toon zeggen we gedag, en met nog knikkende knieën loop verder door richting mijn auto.

Terwijl ik mijn sleutels in mijn tas zoek rijd Richard langzaam voorbij, en blaast me nog een kus toe. Als een schoolmeisje moet ik ervan blozen en verdwaal in mijn gedachten terwijl ik fantaseer over de volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *