De 5 populairste seksstandjes

De 5 populairste sekstandjes

Wat zijn de 5 populairste seksstandjes, en waarom eigenlijk? hoewel dit natuurlijk voor iedereen heel persoonlijk is, zijn er een aantal punten waarover de meeste vrouwen het toch wel eens zijn. Nieuwsgierig? lees dan snel verder.

Weten hoe je de man van je dromen vindt en houdt? klik hier!

Doggy


Doggy, op z’n hondjes, van achteren. Hoe je het ook wilt noemen voor veel vrouwen is dit toch wel eens van de 5 populairste seksstandjes. De reden volgens onderzoek is het gemak waarmee je partner diep en hard kan stoten de voornaamste reden, dat dit voor veel vrouwen een favoriet is.

Daarnaast is voor je lover het tempo vrij gemakkelijk aan te passen. Of je nou van zacht en teder of hard en snel houdt in dit standje is het allemaal gemakkelijk uit te voeren voor beide partijen.Nadelen van deze pose?

voor mannen is het soms wat lastiger om het langere tijd vol te houden. Omdat ze met gemak het tempo en de hardheid van de stoten kunnen aanpassen willen ze er nog wel eens een sprintrace van maken, met een (voor hun) zinderend orgasme tot gevolg.

Wij dames blijven dan nog wel eens onbevredigd achter, en dit is natuurlijk niet wenselijk. Wil je dit voorkomen schaam je dan niet en vinger jezelf terwijl je lekker wordt genomen. Lekker voor jou en geen man die dit erg vindt integendeel zelfs! ze genieten hiervan.


Een tweede nadeel


Wij horen van onze lezers nog wel eens dat ze zich ongemakkelijk voelen bij de wetenschap dat hun man/vriend ongegeneerd naar hun sterretje zit te kijken. Hoewel dit begrijpelijk is, is het nergens voor nodig. De meeste mannen vinden dit namelijk erg geil om te zien, en als je er voor in bent dan kun je hem er zachtjes mee laten spelen.

Laat hem met een bevochtigde vinger zachtjes over je sterretjes wrijven. En als je ervan houdt kun je hem je zachtjes je kontje laten vingeren, it wil blow his mind!

Houd je hier niet van geen probleem doe dan zelf alsof je je kontje vingert, je kunt dan zoveel of zo weinig druk zetten als je zelf wilt. hiermee blokkeer je met je vingers voor hem het uitzicht waarover je je zorgen maakt, gebeurt er niets wat je niet wilt, en hij zal gek worden van verlangen denkend dat je van anal play houdt.

Ook lekker is als je plat op je buik gaat liggen en je benen redelijk dicht bij elkaar houdt. Zo kan jij comfortabel liggen en genieten van de inspanningen van je lover. Je lover daarentegen kan volop genieten van je billen, de vrijheid van het snel en hard stoten en van hoe strak je voelt door hoe je je benen bij elkaar houdt (of dit nou waar is of niet).

Heeft jou man nou uithoudings”problemen” laat hem dan stil zitten en beweeg zelf. Dit geeft jou de macht over de diepte en snelheid, en voorkomt tegelijkertijd dat hij sneller gaat dan hij aankan. Daarnaast is het voor hem een heerlijk uitzicht om te zien hoe jij je heen en weer over zijn lid beweegt.

Missionaris


Missionaris is eerlijk gezegd één van de meest uitgevoerde doch saaiere seksstandjes die we kunnen bedenken, maar waarom is het dan toch één van de 5 populairste seksstandjes? De intimiteit! hoe je het ook wendt of keert missionaris is enorm intiem. je kunt elkaar aankijken, zoenen, zachtjes op z’n oor knabbelen, door z’n haren strijken en sexy dingen in z’n oor fluisteren.

En niet te vergeten het is een seksstandje dat iedereen kent, beide partijen kennen hun rol en er zijn weinig verrassingen, what you see is what you’ll get. Hierdoor voelt het veilig aan en kun je er vrij gemakkelijk van genieten. Zijn jij en/of je partner al wat meer ervaren dan kun je met missionaris gemakkelijk variatie inbrengen.

Trek bijvoorbeeld één of beide benen op, leg ze op zijn schouders, spreid ze ver uit elkaar of houd ze juist dicht bij elkaar en ontdek wat voor jou het lekkerst is.

Als je zonder condoom vrijt (iets wat wij niet aanbevelen) geeft missionaris een extra mogelijkheid. Je partner kan namelijk zonder rare stunts uit te halen vlak voordat hij klaarkomt zich terugtrekken en zijn zaad over je vagina, buik en borsten spuiten.

Zeker niet elke vrouw houdt hiervan, maar het doet wonderen voor je seksleven. mannen zijn hier namelijk gek op. De porno industrie heeft hier sterk aan meegewerkt, en het moet een beetje je ding zijn om dit toe te laten but trut me. Als jij tegen je vent egt dat hij over je heen mag spuiten dan wilt hij geen anderen meer.

Daarnaast is het ook wel eens makkelijk, even een nat doekje over je borsten heen halen is toch wel comfortabeler dan in slaap vallen met een handdoek tussen je benen en wakker worden met krokante dijen.

Cowgirl


Het vergt wat wilskracht en oefening om dit goed te doen, maar het is het waard. Het grote voordeel is dat jij de touwtjes in handen hebt. Hoe hard, hoe diep, hoe snel jij bepaalt!

Voor mannen is dit vaak een favoriet omdat ze eens niet al het werk hoeven te doen, hierdoor is het voor je vent vrij ontspannend en comfortabel. Bijkomend voordeel is dat hij een geweldig uitzicht heeft op je deinzende borsten, en hoe deze op en neer bewegen op jou ritme. hij heeft zijn handen vrij om ze te masseren en met je tepels te spelen.

Tegelijkertijd kun jij behalve op en neer bewegen ook heen en weeg bewegen. Hiermee verminder je de belasting op je been spieren en kun je heerlijk je clitoris over zijn schaamstreek wrijven, wat een extra dimensie geeft aan je liefdesspel.

Nadelen van Cowgirl

Dat is toch wel de fysieke belasting. Hoewel je jezelf wat rust kan geven met bovengenoemde heen en weer, is het doorgaans toch wel een wat zwaarder standje voor je bovenbenen. Heb jij hier ook last van, wees dan creatief. en leun voorover. Zo kan je man alsnog het werk doen, kan jij even rusten, en omdat je borsten nu in zijn gezicht hangen en hij heerlijk met zijn mond je tepels kan verwennen zal hij echt niet klagen.

Lepeltje lepeltje

Lepeltje lepeltje. Een zachtaardig en intiem standje waarbij je op een doorgaan rustig tempo al knuffelend met elkaar vrijt.

Hij ligt achter je met zijn armen om je heen en terwijl hij teder je borsten masseert stoot hij op een rustig en liefdevol tempo. een heerlijk ontspannend standje voor beide omdat het weinig lichamelijke inspanning verreist. Doorgaans een rustig standje waardoor het ook voor hem lang is vol te houden, terwijl hij lieve dingen in je oor fluistert.

Nadelen van lepeltje lepeltje

Bij dit standje zijn de voordelen ook de nadelen. Het intieme en rustige kan heerlijk zijn als je ervoor in bent, maar iedere vrouw houdt wel eens van harde ongegeneerde onderdanig seks waarbij je goed en stevig door je man wordt gepakt. lepeltje lepeltje is wat ons betreft daarom het ideale einde van een avondje op de bank met een glas wijn en een lekkere kaas. Ben je echter wezen stappen dan kun je misschien beter een ander standje suggereren.

69

69 is een uiterst geil en intiem standje. jij verwent hem met jouw mond terwijl hij jou verwent met zij mond. Dit vergt enige oefening en inzicht, het juist plaatsen van jullie lichamen en geslachtsdelen kan nog wel een awkward zijn maar het is het ruimschoots waard. Het dubbele genot van zij tong over jou clit terwijl je hem hoort kreunen als gevolg van jou orale inspanningen maakt dit tot een favoriet van vele.

door de aparte houdingen waarin jullie je bevinden is het niet altijd de makkelijkste houding om in klaar te komen. Als voorspel is het echter geweldig.

Ook met dit standje kun je variëren. Zo kun je in plaats van jij boven hij onder ook wisselen. En ja dit brengt jou in een zeer onderdanige positie waarbij je zijn penis bijna inslikt, maar dit kan erg geil zijn als je ervan houdt. Voor hem is het zoiezo geweldig.

Is happen naar adem terwijl je je vent verwent niet je ding dan is 69 ook heel goed op je zij uit te voeren. zo liggen jullie beide zeer comfortabel en kun je nog steeds overal bij.

Voor de liefhebbers is 69 ook uitermate geschikt om te rimmen of je te laten rimmen. Rimmen is het likken van de anus. en hoewel even wassen voor je dit doet geen overbodige luxe is. Kan het zeer plezierig zijn voor zowel mannen als vrouwen.

Mooi en gezondMooi en gezond

Meer weten over klaarkomen? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *